Masa de Crăciun cu preparate livrate de la firmele de catering

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţenii pun pe masă sărmăluţe comandate de la restaurant
Reşiţenii pun pe masă sărmăluţe comandate de la restaurant

Doamnele care nu au timp să gătească pentru masa de Crăciun, dar vor să îşi aştepte invitaţii cu cele mai gustose preparate apelează la firmele care fac livrări la domiciliu. Acestea pot comanda aici preparatele tradiţionale.

Reşiţencele care nu au avut timp să stea în bucătărie pentru a pregăti masa de Crăciun au găsit o soluţie ingenioasă şi rapidă. Acestea îşi vor aştepta familia şi invitaţii cu cele mai bune preparate, comandate prin telefon. „Din păcate, nu am timp să stau în bucătărie, mai ales că am lucrat şi în Ajun, dar am noroc cu firmele care oferă astfel de servicii. Am comandat totul de ieri. Acum doar am încălzit şi sunt gata să îmi aştept prietenii la masa de prânz”, a spus Clara Pătraşcu, o reşiţeancă.

Afacere de Crăciun

De lipsa de timp a doamnelor care îşi permit să facă comenzi la firmele de catering profită cei care fac astfel de servicii. „ Sunt persoane care ne solicită serviciile. Avem comenzi poate şi pentru că încercăm să oferim cele mai bune servicii şi avem preparate culinare deosebite, chiar şi pentru cele mai rafinate gusturi”, a spus  Sorin Răduică, administratorul unui restaurant.


Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite