Un bărbat din Reşiţa s-a răsturnat cu maşina pe un drum denivelat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doi pasageri au fost transportaţi la spital FOTO: Arhivă
Doi pasageri au fost transportaţi la spital FOTO: Arhivă

Şoferul neatent s-a trezit cu maşină în şanţ după ce a apăsat pedela de acceleraţie pe un drum denivelat. Accidentul a avut loc la intrarea în localitatea Naidăş. În urma accidentului şoferul şi doi pasageri au fost au fost transportaţi la Spitalul din Oraviţa.

Pe Drumul Judeţean 571C la aproximativ 800metri de intrarea în localitatea Naidăş un reşiţean de 32 de ani a ieşit cu maşina în decor şi s-a răsturnat.   „Şoferul nu a adaptat viteza de deplasare  pe un sector de drum cu denivelări, a pierdut controlul autoturismului, a părăsit carosabilul şi s-a răsturnat spre dreapta.

În urma accidentului au fost răniţi uşor pasagerii C.Floriunel, de 34 ani, C. Nicoleta de 27 ani, ambii din comuna Naidăş şi conducătorul auto”, a spus agent Ancuţa Cărbunaru din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş- Severin, pentru Adevărul de Seară Reşiţa.

Cei mai afectaţi în urma au fost cei doi pasageri care au rămas sub supravegherea medicilor. Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltestul rezultatul fiind unul negativ, acesta este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite