Reşiţa: Reşiţa poartă doliu după majoretele ucise

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: Reşiţa poartă doliu  după majoretele ucise
Reşiţa: Reşiţa poartă doliu după majoretele ucise

Decesul Adelinei şi al Deliei, amândouă de nici 18 ani, a întristat un oraş întreg. Tragedia provocată de şoferul Claudiu Hauptmann pe drumul Timişoara-Reşiţa, soldată cu şase morţi, i-a şocat pe reşiţeni.

De trei zile încoace, principalul subiect de discuţie în oraş este accidentul groaznic petrecut pe drumul care leagă Timişoara de Reşiţa. Şase persoane au sfârşit tragic, iar alte două au ajuns la spital cu probleme grave. Pe stradă, în parc, la piaţă sau în tramvai, nu se aude nimic altceva decât numele Adelinei Ardelean şi al Deliei Roşianu, fetele care s-au stins în urma impactului nimicitor, sau cel al lui Claudiu Hauptmann, şoferul pe care reşiţenii îl consideră vinovat de această dramă.

Mici vedete
Pe Adelina Ardelean şi Delia Roşianu le cunoşteau foarte mulţi reşiţeni. Poate că nu după nume, dar figurile lor le erau familiare datorită faptului că făceau parte din trupa de majorete care era aplaudată la scenă deschisă la fiecare meci de handbal al UCMR-ului.
La capela Cimitirului Nr. 8 s-au perindat în ultimele zile o mulţime de rude, prieteni, vecini sau cunoscuţi. „Am văzut şi eu în presă ce s-a întâmplat. E groaznic. Păcat de aceste tinere, pentru că aveau tot viitorul în faţă. Păcat şi de copilul ăla care a condus, pentru că inconştienţa sa îl va costa scump. Va avea pe conştiinţă viaţa a şase oameni. Nici nu mai contează dacă va fi închis sau nu”, spunea Ioan Popa, un pensionar care a citit în „Adevărul de Seară” despre tragicul eveniment.

„Nu va mai fi la fel fără ele”
Un abonat la meciurile UCMR-ului, Adrian Stan, deplânge la rândul său moartea celor două fete. „Am aflat şi eu de accident. Pe fete le ştiam de la sală, dar le-am recunoscut abia după ce am văzut pozele cu ele. Este trist ce s-a întâmplat şi sigur nu va fi mai la fel fără ele de acum încolo. Erau tinere, erau frumoase şi făceau o atmosferă frumoasă la meciuri. Nu sunt multe de spus, poate doar să transmitem condoleanţe familiilor şi să aibă puterea să treacă peste asta”, a spus microbistul.

Claudiu Hauptmann, în delir la spital
Cea mai bună prietenă a fetelor ucise de Hauptmann susţine că a vorbit ieri cu acesta şi că vitezomanul întreba încontinuu de prietena lui, Adelina Ardelean. Fata crede că părinţii băiatului nu i-ar fi spus acestuia că prietena lui a murit.

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite