Reşiţa: La Reşiţa, şcolarii sunt ameninţaţi cu exmatricularea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi jucători sunt pe punctul de a se despărţi de FC Şcolar.

În Valea Domanului apele nu sunt deloc limpezi pentru că, după consumarea a 12 etape din campionatul Ligii a III-a de fotbal, seria a V-a, FC Şcolar Reşiţa ocupă doar poziţia a 15-a în clasament, în condiţiile în care două echipe din totalul de 18 au abandonat prematur întrecerea. În momentul de faţă, doar Retezatul Haţeg stă mai rău în ierarhia seriei şi asta i-a înfuriat la culme pe diriguitorii grupării-fanion a judeţului.
Înainte de a se despărţi de tehnicianul Alexandru Pelici, Cristian Bobar a anunţat că va tăia în carne vie. “La indicaţiile antrenorului, am decis să dăm un ultim avertisment jucătorilor Hamat, Cojocaru şi Mihăilă. Noi încercăm să oferim condiţii dintre cele mai bune, iar atitudinea unora dintre jucători lasă de dorit. Nu mai putem continua aşa. Cine nu pune osul la treabă şi nu demonstrează că merită să joace în tricoul Reşiţei va trebui să plece. Nu ne putem bate joc de banii oraşului”, a spus Bobar.

Rămân şi fără bani

Mai mult decât atât, şcolarii trebuie să adune din următoarele două etape patru puncte. În caz contrar, vor rămâne cu buzunarele goale. “Dacă nu scoatem un egal la Ineu şi nu batem acasă Millenium Giarmata, vor avea salariile blocate. Vom plăti doar performanţa, nu simplul fapt că intră pe teren”, a adăugat directorul FC Şcolar.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite