EXCLUSIV: Trei persoane au fost reținute pentru deținere de droguri la festivalul de la Berzasca (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incidentul s-a petrecut la festivalul de muzică electronică de la Berzasca. Din surse neoficiale, ar fi vorba despre un canadian, un japonez și un francez. Oficialii de la Poliția de Frontieră confirmă incidentul.

UPDATE, ora 19.30

Consumatorii de droguri au fost puşi în libertate

Potrivit Iasminei Maghiar, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin, cei trei tineri reţinuţi la Berzasca pentru deţinere de droguri, au fost puşi în libertate de procurorii DIICOT. "Cei trei nu au fost prezentanţi instaneţi cu propunerea de arestare preventivă, ei urmând a fi judecaţi în continuare pentru posesie de droguri în stare de libertate", a precizat Iasmina Maghiar. Canadianul, japonezul şi francezul ridicaţi de poliţişti pentru că aveau asupra lor aproape 12 grame de haşiş şi marijuana au susţinut că drogurile erau pentru consumul propriu şi că nu aveau de gând să le comercializeze. Ei au venit la Berzasca pentru festivalul de muzică electronică „Return to Goa”.

„Nu infirm informația, dar deocamdată nu vă pot oferi mai multe detalii”, a declarat în această dimineață Iasmina Maghiar, purtătorul de cuvânt al frontieriștilor cărășeni. Tot din surse neoficiale, ar fi vorba despre o cantitate de 12 grame de substanțe ilegale, interzise pe piața de consum din România. La Festivalul „Return to Goa”, de la Berzasca și-au anunțat prezența circa 500 de străini. Acțiunea are loc în amonte de comună, la doar 10 kilometri de localitate.

Revenim cu amănunte !

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite