Mascații au luat cu asalt Clisura Dunării, unde și-au percheziționat la sânge “clienții”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă
Foto: arhivă

În urma perchezițiilor domiciliare care au avut loc în Reșița chiar în ultima zi a anului 2010, pe lista descinderilor a urmat Clisura Dunării. De această dată, nu frontieriștii au inițiat acțiunea, ci Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție.

“Au fost efectuate percheziţii domiciliare la trei imobile diferite de pe raza comunei Berzasca, unde au fost depozitate ţigări”, a declarat pentru Adevărul de Seară Reșița, Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al polițiștilor cărășeni.

În urma percheziţiilor, la care au mobilizat inclusive anjagații de la ordine publică, investigaţii criminale şi intervenţie rapidă, au fost ridicate în vederea cercetărilor aproape 40.000 de cartușe de țigări, de provenienţă sârbească. 

Prejudiciu de mii de lei

Valoarea acestora se ridică la aproximativ 180. 000 lei. “Valoarea accizei cu care a fost prejudiciat bugetul de stat este de circa 120 000 lei”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

În cauză poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală şi contrabandă.


Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite