Fetele de aur ale gimnasticii româneşti au început antrenamentele la Reşiţa(GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Componentele lotului feminin de gimnastică al României au ajuns la Reşiţa aseară, iar acum câteva minute fetele au început antrenamentele în sala Polivalentă. Sportivele se pregătesc pentru Campionatul Naţional, care va avea loc la acest final de săptămână în orașul de pe Bârzava.

Lotul feminin de gimnastică al României a început, de astăzi, antrenamentele în oraşul de pe Bârzava. Sub îndrumarea antrenorilor emeriţi Octavian Bellu şi Mariana Bitang, „fetele de aur” au început la primele ore ale dimineţii primul antrenament în Sala Polivalentă din Reşiţa. Deşi au avut parte de numeroase accidentări, componentele  lotului se alătură în acest fel lotului masculin, sosit în Banat în urmă cu două săptămâni.

„Este o etapă şi acest Campionat Naţional. Fetele din punctul meu de vedere  au posibilitatea în momentul de faţă să concureze toate deşi am avut numeroase accidentări.”, a spus Octavian Bellu, antrenorul lotului.

image

VEZI AICI IMAGINI DE LA PRIMUL ANTRENAMENT AL CAMPIOANELOR

Antrenorii lotului sunt bucuroşi că toate fetele lucrează şi speră să poată realiza ceva eficient și pentru Campionatele Mondiale din 2010, nu numai pentru cele naționale, care au loc la acest sfârșit de săptămână. Aceştia spun că ţinta actuală sunt Jocurile Olimpice, pentru care se mai pot aduce îmbunătăţiri. „Deocamdată, suntem într-o etapă tranzitorie. După părerea mea şi acest Campionat Mondial este tot o etapă importantă. Să sperăm că şi fetele noastre vor fi capabile, inclusiv la acest Campionat Mondial, să se prezinte onorabil”, a mai spus Bellu.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite