Detalii de culise despre tâlhăria de la nunta din Caransebeș: „hoții se pregăteau să dea un atac încă din luna august”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi miri încearcă să treacă peste incidentul de la nuntă
Cei doi miri încearcă să treacă peste incidentul de la nuntă

Șefii de la IPJ Caraș-Severin vin cu detalii inedite despre atacul care a avut loc în dimineața zilei de 11 septembrie, în hotelul de la Caransebeș, atunci când mirii au fost atacați de două persoane înarmate, cu cagule pe față. „Spărgătorii de nunți” aveau nevoie de bani, iar nunta a picat la momentul potrivit.

În noaptea cu pricina, cei trei tâlhari se întorceau de la Băile Herculane și se îndreptau spre Lugoj, localitatea lor de baștină. Când au ajuns în Caransebeș au fost “loviți” de ideea genială de a jefui mirii, pentru că aveau nevoie de bani. „Tinerii lucrau la un bar din Lugoj și aveau nevoie de bani. Dacă nu i-ar fi atacat pe miri, ar fi comis o altă infracțiune.

Aceștia au furat numerele de înmatriculare de pe o altă mașină încă din luna august, ceea ce înseamnă că pregăteau o altă lovitură”, a spus, Grigore Stolojescu, comisarul șef al IPJ Caraș-Severin. În ce privește pistolul pe care l-au folosit, acesta a fost cumpărat de pe piața din Timișoara. „Cei doi au declarat că la momentul atacului, unul dintre ei s-ar fi speriat când a văzut că mireasa este însărcinată”, a adăugat inspectorul șef.

Tâlharii și-au recunscut fapta, acasă la ei au fost identificate și pistoul și bastonul telescopic, dar și măștile cu care au acționat. Au vârstele cuprinse în 26 și 36 de ani și sunt la arest.

Mirii au pus poze noi pe Facebook
Cei doi miri nu au apucat să se mai bucure de darul de nuntă sau de pozele pe care le-au făcut la momentul unic din viața lor. Astfel că, aceștia de abia acum două zile au postat poze de la eveniment pentru prietenii lor.  Acum, ei sunt liniștiți că cei care i-au agresat riscă între 7 și 20 de ani de închisoare.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite