A doua zi de proteste a scos în stradă peste 300 de reşiţeni supăraţi pe actuala conducere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Protestele la Reșița sunt în plină desfășurare la această oră. Circa trei sute de persoane au fost prezente în centrul orașului, ca să scandeze încă odată, împotriva puterii. Lozincile i-au vizat în egală măsură pe președintele țării, dar pentru întâia oară, s-a scandat și împotriva președintelui Consiliului Județean, Sorin Frunzăverde.

Deja mai mulți și mai bine organizați decât ieri, protestatarii reșițeni și-au vărsat și în această după amiază, oful în fața Palatului prefectural. De altfel, în lipsa președintelui Consiliului Judeţean, Sorin Frunzăverde, prefectul județului, Octavian Țunea a primit o delegație a protestatarilor pentru a le consemna doleanțele.

Prezentă la miting a fost şi profesoara Carmen Rugină. ,,Vocea străzii trebuie să fie luată în seamă. Sunt solidară cu cei care au venit să-și spună păsurile, dar mă disociez de diversiunile provocate de serviciile Băsiste”, spune aceasta.

Mulțimea prezentă, diversă ca și vârstă, purta pancarte cu trimiteri la ,,mafia portocalie”, la guvern și președinție. Potrivit celor prezenți la miting, mâine protestele vor continua protestele.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite