Milionari care nu se regăsesc în Topul Forbes: Iosif Armaș, proprietarul SC Hercules SA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iosif Armas
Iosif Armas

În ciuda faptului că nu se regăsește în Topul Forbes de anul acesta, Iosif Armaș spune că are o avere estimată la 18-19 milioane de euro. Are afaceri în domeniul turismului, comerțului exterior, transportului și agriculturii. În plus, dezvoltă o afacere nouă la Luncavița, unde construiește pe o suprafață de 150 de hectare.

Unul dintre milionarii cărășeni care nu se mai regăseșt în Topul Forbes de anul acesta este Iosif Armaș, porprietarul de la SC Hercules SA din Herculane. În ciuda faptului că milionarul a vândut două dintre hoteluri, mai are încă trei și circa 1200-1300 de angajați. “Din punct de vedere financiar, anul 2011, mi s-a părut la fel de dificil ca și 2010.

Politicile sociale, taxele și impozitele aplicate de stat sunt în număr mare, astfel că, numărul piedicilor este mare. Chiar și așa, derulez în prezent o nouă investiție”, spune Iosif Armaș.

Acesta a cumpărat 150 de hectare în zona Luncavița, unde înființează ferme de porci, vaci și oi. “Am investit deja 300.000 de euro și proiectul a început deja. Dacă vremea este bună, în primăvară, deja începe construirea efectivă a fermelor”, a spus omul de afaceri. Valul următor de investiții are loc la anul.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite