ISPA, la raport ! Aquacaraș și Hidroconstrucția sunt „urecheate” pentru disconfortul întreruperii apei potabile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Desele întreruperi ale apei potabile i-au adus pe reșițeni la capătul răbdărilor. Mai ales că, la ultima sistare a apei potabile, câteva mii de locuitori din Govândari și Luncă au stat mai bine de 12 ore fără alimentarea cu apă, la fel ca în Evul Mediu. Municipalitatea a convocat astăzi comandamentul ISPA, unde toți cei implicați au dat cu subsemnatul.

Din cauza disconfortului provocat cetăţenilor prin opririle repetate ale furnizării apei potabile în municipiul Reşiţa, primarul Mihai Stepanescu a solicitat SC Aquacaraş SA şi SC Hidroconstrucţia SA programul sistării furnizării apei potabile în municipiul Reşiţa.

„Conform celor prezentate şi discuţiilor avute în cadrul comandamentului de astăzi, oprirea furnizării apei potabile programată în data de 05.05.2011 va fi ultima oprire majoră din municipiu”, potrivit Biroului de Presă al Primăriei Reșița.

Pe lângă aceasta, ar mai exista o oprire zonală în cartierul Muncitoresc, respectiv străzile aflate în apropierea şoselei de centură şi strada Castanilor.

Celelalte opriri vor fi punctuale, în aceste zone şi pentru scurt timp, respectiv 1 oră, în vederea efectuării racordurilor, promit oficialii de la Aquacaraș.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite