Ion Țiriac a făcut o vizită fulger în Caraș-Severin, unde visează la un țarc de vânătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri a aterizat în cursul acestei după amieze pe stadionul din comuna Bozovici, unde a avut în plan vizitarea pădurilor, pe care și-ar dori să le ia în concesiune. Deși contractul pentru domeniul de la Balc îi expiră de abia în 2015, Ion Țiriac a auzit de frumusețea zonelor noastre și chiar a vrut să se convingă de ea.

Ion Țiriac nu și-a anunțat vizita fulger de la Bozovici. A aterizat cu elicopterul pesonal pe stadionul din comună, s-a fotografiat cu localnicii, a vizitat ceea ce l-a interesat, după care a și plecat.

Omul de afaceri a dat dovadă de popularitate în rândul localnicilor și s-a convins personal că este adevărat ceea ce a auzit despre fondul de vânătoare din Caraș-Severin. „Am venit să văd cum trăiesc oamenii din această zonă, ce mai e nou.

Mă interesează tot ceea ce e legat de vânătoare”, a declarat astăzi omul de afaceri. Acesta vizează o suprafață de teren de circa 3.500 de hectare, dar deocamdată a refuzat să dea vreun detaliu. Un răspuns concret le va oferi autorităților din Bozovici în câteva săptămâni. 

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite