Plouă cu amenzi la Aquacaraș, care le taie apa reșițenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Societatea care furnizează apa în sistem centralizat primește amenzi după amenzi pentru întreruperile necontrolate, care îi lasă pe reșițeni chiar și mai mult de 24 de ore fără „combustibil”. De altfel, SC Aquacaraș SA conduce detașat în topul celor mai sancționate societăți ale forului local. 

Cea mai recentă sancțiune încasată de societatea reșițeană a fost pe data de 29 noiembrie, atunci când municipalitatea a amendat Aquacaraș cu 50.000 de lei, pentru că nu a respectat programul întreruperii apei potabile.

„Pentru că întreruperea nu a fost făcută conform programării, Primăria Reșiața a amendat societatea cu 50.000 de lei. Dacă și la întreruperea anunțată mâine se procedează la fel, mai urmează o sancțiune”, a declarat Marius Bălean, purtătorul de cuvânt al municipalității reșițene.

Întregul scandal este generat pe fondul lucrărilor ISPA, care se fac la rețeaua de alimentare cu apă a orașului.

O nouă întrerupere de apă

Oficialii de la SC Aquacaraș SA au anunțat și pentru mâine întreruperea apei potabile în sistem centralizat, în zona Moroasa I, Valea Domanului, zona centrul civic până la UERM și orașul vechi, până la pasajul de la pompieri.

„Hidroconstrucția lucrează la reabilitarea căminelor de vane și execută branșamente. Întreruperea are loc în intervalul orar 07.00 – 24.00”, spune Adriana Almajan, purtătorul de cuvânt al SC Aquacaraș SA.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite