CONDAMNARE: Liceanul care a omorât un bătrân din doi pumni face închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andrei Maxim și-a recunoscut faptele exact aşa ca în rechizitoriu. Tânărul a fost trimis în judecată în luna septembrie a anului trecut, pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, iar acum este condamnat la trei ani de închisoare pentru faptele sale.

Liceanul care l-a omorât de bătrân din doi pumni a fost condamnat la trei ani de închisoare. Andrei Maxim s-a resemnat în fața magistraților și și-a recunoscut faptele exact în modul în care le-au prezentat procurorii în rechizitoriu.

Mai mult decât atât, nu a solicitat nicio altă probă în apărarea sa, ca să beneficieze de reducerea cu o treime a pedepsei.

“Am mers pe recunoaşterea faptelor şi regret. În circumstanţiere am solicitat instanţei să reţină faptul că acţiunea inculpatului s-a desfăşurat în condiţiile existenţei circumstanţelor atenuante”, a declarat avocata tânărului, Loredana Sabo.

Dacă Andrei Maxim spera într-o pedeapsă cu suspendare, magistraţii de la Tribunalul Caraş-Severin nu au fost prea indulgenţi. “Instanţa condamnă pe inculpatul Andrei Vasile Maxim la trei ani închisoare.

Dispune disjungerea acţiunii civile exercitate în cadrul procesului penal şi fixează termen pentru judecarea acesteia la 23.03.2011”, se arată în încheierea Tribunalului Caraş-Severin.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite