Autorii celei mai oribile crime din ultimii ani au ajuns în fața instanței

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mandatul de arestare a celor doi tineri care au ucis cu sânge rece un bărbat în mijlocul străzii în localitatea Poiana se apropie de final, astfel că aceștia au fost astăzi aduși, din nou, în fața instanței. Obiectul procesului este de prelungire a mandatelor.

Ionel Damian și Petru Pela au apărut chiar de dimineață în sala de judecată. Ambii riscă ani grei de puşcărie pentru comiterea uneia din cele mai violente crime din ultimii ani. “Sunt doi tineri care au avut un conflict mai vechi cu victima.

În seara crimei, cei doi, însoţiţi de tatăl unuia dintre ei, s-au întâlnit cu victima şi a început scandalul. Victima a scos un cuţit şi l-a lovit pe tatăl unuia din cei doi reţinuţi.

Atunci, aceştia au pus mâna pe pari şi l-au lovit până a decedat. Nu au avut intenţia de a-l omorî, dar loviturile au fost atât de grave, că s-a ajuns la crimă”, a declarat Valentin Cârstea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin.

Inițial, tinerii nu au dat niciun semnal că și-ar regreta faptele, însă la ultimele apariții în fața instanței au revenit asupra declarațiilor lor.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite