Cele mai importante ştiri din Adevărul de Seară ediţia de Reşiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Grupul Ecoterm va beneficia de experienţă străină
Grupul Ecoterm va beneficia de experienţă străină

Primăria Reşiţa a decis asocierea cu firma slovacă Menert pentru proiectul de reabilitare a Grupului Ecoterm. Actul de vânzare-cumpărarea pentru proiectul de producţie a agentului termic urmează să fie semnat în cursul acestei zile.

Crescuţi de străini
Peste 1.000 de copii din judeţul Caraş-Severin sunt lăsaţi în grija unui singur părinte sau a unui străin, din cauză că familiile lor lucrează în străinătate. În Reşiţa sunt peste 700 de copii care au alături doar un părinte sau sunt crescuţi de cineva din afara familiei.

La datorie pe pajişti
Pompierii militari din Caraş-Severin au participat în aceste zile la cinci incendii de vegetaţie uscată. În urma acestora, 45 de hectare de vegetaţie de pajişte au ars. Au fost afectate de foc parcele de pe raza localităţilor Cârnecea, Bozovici, Reşiţa şi Moldova Nouă.

Flagrant la ţigări

Poliţiştii din Caraş-Severin au depistat în localitatea Dalboşeţ două autoturisme pline cu ţigări. Peste 12.000 de pachete netimbrate au fost descoperite în saci. Valoarea acestora este de peste 100.000 de lei. Conducătorii auto au fost amendaţi cu câte 540 de lei.

Desfiinţaţi de scumpiri
Cinci dintre şcolile de şoferi din judeţ s-au desfiinţat în această perioadă. Noile prevederi legislative, dar şi scumpirea taxelor au dus la astfel de decizii. În Caraş-Severin funcţionează la momentul actual 30 de şcoli de şoferi autorizate.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite