EXCLUSIV: Poștărița tâlhărită s-a reîntors la serviciu, dar iese pe teren doar însățită de colegii săi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Marila, Izabela Daragiu și Georgeta Cerpaș înfruntă zilnic jungla de pe străzi.
Mihai Marila, Izabela Daragiu și Georgeta Cerpaș înfruntă zilnic jungla de pe străzi.

Izabela Daragiu, factorul poștal, merge acum zilnic pe teren, însoțită de colegii săi. Jaful poștăriței este încă unul cu autor necunoscut în dosarele polițiștilor cărășeni, care au un cerc de suspecți, însă, deocamdată, nu l-au depistat pe infractor. Astfel, factorii poștali trebuie să înfrunte teroarea de pe străzi. 

Factorii poștali își înfuntă soarta și ies pe străzile Reșiței, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat în urmă cu o lună. Potrivit șefilor de la Direcția Județeană a Poștei Române, Izabela Daragiu a fost despăgubită financiar pentru cele întâmplate în urmă cu exact 30 de zile.

Femeia este curajoasă și nu se lasă intimidată. „Nu vreau să cedez presiunii și ar fi păcat ca după 20 de ani de muncă pe stradă, să renunț în urma acestui incident. A fost prima dată când am trecut printr-un astfel de incident, dar acum am revenit la serviciu”, a declarat în această dimineață pentru Adevărul de Seară Reșița, poștărița Izabela Daragiu, de 40 de ani.

Colegii săi o sprijină și nu se tem de potențialii tâlhari, care îi împiedică să își facă meseria. „Noi o sprijinim pe Izabela. Eu o însoțesc zilnic, atunci când plecăm pe teren, ca să evitem incidentele neplăcute”, spune Mihai Marilă, de 23 de ani, care și el este factor poștal.



Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite