Șomerii reșițeni au pus ochii pe un job la Moldova Nouă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până nu demult un oraș în paragină, Moldova-Nouă are acum premisele să salveze șomerii din Caraș-Severin, al căror număr depășește 12.000. În plus, dacă până acum cei fără loc de muncă visau la un job în străinătate, acum lucrurile s-au rotit cu 360 de grade.

Cel mai mare investitor din ultimii ani care a venit în Caraș-Severin face angajări, iar CV-urile se depun la Moldova Nouă, în urnele special amenajate din fața primăriei. Din aceeași locație, se pot procura și formularele standard pentru angajare.

Marcela Asaftei are 21 de ani și se numără printre tinerii care își caută de multă vreme un loc de muncă. Faptul că în județ se fac angajări îi dă tinerei speranțe.

„Eu urmez cursurile de recalificare organizate de AJOFM Caraș-Severin, dar o să-mi depun azi CV-ul și la Moldova Nouă, măcar să fiu în baza lor de date. Este dificil să își găsești ceva de lucru, dar mă bucur că se fac angajări“, spune Marcela. Delphi Packard angajează la Moldova Nouă personal calificat și necalificat.

„Sunt scoase la concurs peste 200 de posturi, iar cei interesați pot depune CV-urile la sediul nostru în urnele special amenajate“, ne-a informat Alin Datcu, purtătorul de cuvânt al primăriei Moldova Nouă.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite