Elevii dau Bac-ul, întrucât profesorii au renunţat la grevă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 3.000 de elevi din judeţ susţin începând de astăzi, proba de evaluare a competenţelor digitale din cadrul examenului de Bacalaureat 2010. Această probă presupune două etape: „Mijloacele moderne de comunicare” şi „Reţeaua internet” .

În ciuda ameninţărilor cu grevă în timpul examenelor, dascălii au revenit asupra acestei decizii. „Nu credem că vor fi probleme, mai ales că din teritoriu avem date că lucrurile se vor desfăşura normal. În orice caz, prin lege se va asigura o treime din personal şi comisia îşi va desfăşura activitatea normal“, a declarat de dimineaţă Dragoş Popa, ISJ Caraş-Severin.

Astfel, peste 3.000 de elevi din judeţ susţin începând de astăzi, proba de evaluare a competenţelor digitale din cadrul examenului de Bacalaureat 2010. Această probă presupune două etape: rezolvarea unor sarcini de lucru referitoare la „Mijloacele moderne de comunicare” şi „Reţeaua internet” şi rezolvarea unor sarcini de lucru din celelalte domenii de competenţă prevăzute în programa de bacalaureat.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite