Codul galben strică planurile de plajă și baie pentru weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De astăzi, de la ora 12.00 și până mâine seară la ora 18.00, județul Caraș-Severin este avertizat cu de meteorology cu Cod Galben. Asta înseamnă averse, descarcări electrice și intensificări de vânt, care sunt obișnuite, dar temporar pot deveni periculoase. De asemenea, există risc de cresteri de debite și niveluri.

Potrivit avertizării meteorologice, fenomene vizate în cele două zile sunt ploi torențiale, descărcări electrice, vijelii și răcire accentuată a vremii.
“În intervalul menționat, vremea va deveni instabila în toate regiunile. Vor fi averse cu caracter torential, însoțite de descarcari electrice și izolat de grindină. Cantitatile de apă vor depăși local 25 l/mp și izolat 70 l/mp. Vântul se va intensifica și trecator va avea aspect de vijelie”, precizează Rodica Lungu, meteorologul de serviciu.

În plus, în cursul zilei de sambata, vremea se va raci accentuat in intreaga tara.

 În partea de vest a țării, în județele Caraș-Severin, Arad,Bihor,Hunedoara și Timiș,  vremea va fi în general instabilă.  Fenomenele vor avea o intensitate mai mare îndeosebi la deal și munte

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite