Tinerii reșițeni se pregătesc de proteste: "Ieftiniți benzina !"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru că s-au supărat pe scumpirea benzinei, tinerii reșițeni sunt hotărâți să ia atitudine și să protesteze și ei, la fel ca și în celelalte orașe ale țării. Așa că, tinerii nu mai stau pe gânduri și astăzi, la ora 17.00 și-au dat întâlnire în parcarea de la Câlnicel.

“Nu vom face gălăgie. Vom protesta în liniște și ne vom lipi pe geamurile mașinilor mesajul “Ieftiniți benzina”. Aceasta este forma noastră de protest pe care am ales-o, ca să fim solidari cu românii din toată țara”, spune Alexandru Nurca, un tânăr reșițean de 21 de ani. 

Acesta este de părere că protestul inițiat online pe siteul de socializare Facebook este insufficient, astfel că trebuiau luate măsuri concrete. De altfel, în rândul tinerilor din Reșița circulă și un mesaj prin care aceștia se îndeamnă între ei ca, timp de trei zile, să nu calce pragul vreunei benzinării.

“Doar dacă nu alimentăm se va vedea care sunt urmările deciziei de majorare a prețurilor”, a adăugat Alexandru Nurca. Tânărul  spune că așteaptă în parcarea de la Câlnicel să se prezinte aproape 20 de protestatari, supărați că un litru de benzină depășește cinci lei. 

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite