Rezultate Bacalaureat 2011 Reșița

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii intră în febra examenului de Bacalaureat (foto arhivă)
Elevii intră în febra examenului de Bacalaureat (foto arhivă)

Fii primul care află rezultatele la Bacalaureat 2011 pentru Reșița și Caraș-Severin! Asta pentru că, Ziarul „Adevărul” este cu ochii pe ce se întâmplă la examenul de absolvire a liceului. Absolvenții din Reșița, dar și din Caraș-Severin vor putea găsi pe site, în timp real ce note au luat la bac.

UPDATE ORA 17.00 Rezultatele finale

Din totalul de aproximativ 3.000 de elvi înscriși anul acesta la examenul de bacalaureat din Caraș-Severin, doar 24,82 la sută au și obținut note de trecere. Mâine dimineață elevii nemulțumiți de note pot depune contestații.

VEZI AICI NOTELE DE LA TRAIAN VUIA

CLICK AICI PENTRU NOTELE DE LA TRAIAN LALESCU

UPDATE ORA 15.00 Mai puțin de jumătate au trecut testele!
Mai puțin de jumătate dintre absolveții de liceu au reușit să obțină notă de trecere la toate probele de examen. Potrivit inspectorului general, Adrian Doxan, la această oră se centralizează datele pentru grupurile școlare. Din surse apropiate comisiei zonale de evaluare, se pare că procentul în ce privește gradul de promovabilitate la această categorie este și mai mic decât la liceele teoretice.

UPDATE ORA 21.00 Au apărut primele rezultate parțiale!

În județul Caraș-Severin, peste 3.000 de elevi au susținut examenul de absolvire a liceului. În urma primelor două probe scrise de la bac, 14 elevi au fost scoși din sală pentru că nu au respectat regulamentul. Patru elevi „au terminat” cu bacul luni, iar alți zece mircuri. „Potrivit regulamentului, elevii nu vor avea voie să mai susțină bacul decât la anul, în sesiunea din toamnă”, a adăugat inspectorul general.    

VEZI AICI CARE SUNT PRIMELE REZULTATE LA BAC 2011 !

Grupul Școlar Agricol Oravița

Grupul Școlar Forestier Caransebeș


Grup Școlar Industrial Bocșa

Supravegheați cu camera web
Inspectoratul Școlar a cumpărat camere web pentru fiecare sală în care se dau examene. “Până la începerea probelor scrise, camerele au fost montate”, a spus Mircea Meilă. ISJ a cumpărat 227 de camera web cu circa 12.000 de lei.

“Școlile nu au plătit niciun leu pentru aceste camere. Ele au fost cumpărate din resursele proprii ale inspectoratului”, a adăugat adjunctul ISJ Caraș-Severin. 

CITESTE SI: BAC 2011: Află aici rezultatele de la BAC de anul trecut și vezi care au fost cele mai bune licee

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite