Suferinzi de stres, angajaţii Ambulanţei s-au plâns prefectului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajaţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă au continuat să se plângă de schimbarea directorului interimar, Cosmin Librimir, şi repunerea pe funcţie a managerului Daniela Popescu şi astăzi. Dacă ieri s-au adunat pe holurile Direcţiei de Sănătate Publică, de data aceasta au ales să-i expună nemulţumirile lor prefectului Octavian Ţunea.

 L-au întâlnit însă doar pe subprefectul judeţului, Nicolae Verindeanu.

„Îl voi informa şi pe domnul prefect şi, împreună cu Direcţia de Sănătate Publică, vom încerca să găsim soluţia optimă pentru a detensiona starea de conflict din această instituţie, până la organizarea de către Ministerul Sănătăţii a unui concurs pentru ocuparea postului de manager. Important este ca salariaţii de aici să nu întrerupă activitatea, iar cei care solicită ambulanţa să poată beneficia de servicii rapide şi eficiente”, a precizat subprefectul de Caraş-Severin, Nicolae Verindeanu.

Personalul Ambulanţei ameninţă că va continua protestele şi chiar va ajunge să întrerupă activitatea, dacă situaţia nu va reveni la normal. “Prezent la întrevederea cu subprefectul Nicolae Verindeanu a fost şi juristul Direcţiei Sanitare Caraş-Severin, Dan Miloş, care a explicat faptul că instituţia pe care o reprezintă nu poate emite nici un act administrativ, în contradicţie cu hotărârile instanţelor judecătoreşti, chiar dacă personalul de la Ambulanţă solicită revocarea din funcţie a Danielei Popescu”, a spus Paula Neamţu, de la Biroul de Presă al Prefecturii.

Daniela Popescu a fost numită pe funcţia de manager al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin, în anul 2007, timp de circa un an şi jumătate, după care a fost suspendată. Mai apoi, însă, fostul manager a fost repus în funcţie de către o sentinţă definitivă şi irevocabilă a Curţii de Apel Timişoara.

 

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite