Un șmecher de 23 de ani a accidentat două femei pe trecerea de pietoni și a fugit de la locul accidentului (Update)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe Bulevardul Alexandru Ioan Cuza din Resita s-a produs în urmă cu mai bine de o oră un grav accident de circulație. O mașina marca Citroen, în care se aflau trei tineri, era angajată într-o depasire, moment în care a spulberat două femei care treceau strada pe trecerea de pietoni.

UPDATE

Astăzi ora 9.00

Una dintre cele două femei accidentate de Călin Gheju se află şi la această oră internată la Spitalul Judeţean Reşiţa. Femeia de 72 de ani a suferit multiple fracturi, iar medicii o ţin sub observaţie.

Poliţiştii cărăşeni au scos la iveală faptul că tânărul nu avea nici carnet de conducere, iar autoturismul pe care tânărul l-a condus avea numerele de la altă maşină.

Ieri ora 7.00

Autorul accidentului de aseară de pe bulevardul A.I. Cuza din Reşiţa, Călin Gheju, a fost reţinut pentru 24 de ore, în sarcina sa fiind reţinute infracţiunile de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, conducere fără permis a unui vehicul neînmatriculat şi cu numere false. Cheju, care a băgat două femei în spital, se poate considera un tip norocos. A evitat să petreacă următoarele 29 de zile în arest preventiv, dar a primit interdicţia de a părăsi localitatea pe acelaşi număr de zile.


Șoferul și cei doi pasageri au părăsit imediat locul accidentului. Cele două victime au fost transportate la secția de urgențe a Spitalului Județean, unde, din primele investigații, a reieșit că ambele au suferit fracturi de femur.

Pasagerii mașinii care le-a accidentat pe cele două femei s-au prezentat după 45 de minute la sediul Poliției. Din declarațiile cunoscutilor, șoferul ar fi Călin Gheju, de 23 de ani. La aceasta oră, tânărul este căutat de organele de poliție.

Se pare că mașina avea numere false. Pe numele lui, politiștii întocmesc dosar penal pentru vătămare corporală și fugă de la locul accidentului.

Gheju a refuzat să dea explicaţii despre accidentul pe care l-a produs

image


Decizie de moment
Călin Gheju, soferul care le-a accidentat grav pe cele două femei s-a prezentat acum 10 minute la sediul poliției, însoțit de avocatul Ioan Iancu. A refuzat să explice motivele pentru care a fugit de la locul accidentului.

În momentul de față se află în sediul poliției, unde dă declarații despre cele întâmplate. Se pare că Gheju și ceilalți doi fugari, pasageri ai mașinii, conveniseră imediat după ce au fugit de la locul accidentului să se prezinte la poliție. Nu au făcut-o, însă, decât cei doi pasageri.

Aflând că mascații au pornit pe urmele sale, Gheju a luat legătura cu avocatul Iancu și a decis să se predea.


Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite