UPDATE Tragedie în prag de Anul Nou: șapte persoane au ajuns la spital, iar una a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Șoferul a rămas prins câteva minute bune între fiarele contorsionate.
Șoferul a rămas prins câteva minute bune între fiarele contorsionate.

Starea celor șapte pacienți, membri ai aceleiași familii, care au fost grav răniți în accidentul de aseară, s-a stabilizat. Cele șapte persoane sunt internate și acum la Spitalul Municipal din Caransebeș. Accidentul violent de aseară a șocat locuitorii din Caraș-Severin.

Bilanțul este unul tragic: șapte persoane ale aceleiași familii sunt internate în stare gravă la Spitalul Municipal din Caransebeș. Asta după ce, microbuzul în care se aflau s-a izbit frontal de un copac.

„În urma impactului, a rezultat rănirea mai multor persoane, toate rămânând sub supraveghere medicală. Conducătorului auto i-a fost amputat piciorul drept”, a declarat astăzi pentru Adevărul de Seară Reșița, Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

Dumitru Nicolae Radu, de 54 de ani, conducea microbuzul dinspre Obreja spre municipiul Caransebeș. „La km 4+500, într-o curbă uşoară la stânga, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, şoferul a pierdut controlul volanului", a declarat inspectorul Ștefan Radu, de la Serviciul Rutier Caraș-Severin. Ceilalți șapte pasageri sunt membri ai aceleași familii. Unul din ei a decedat aseară.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite