UCMR are o nouă conducere! Dan Obădău preia frâiele societății după demisia lui Adrian Chebuțiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul de Administrație al UCM Reşiţa SA a acceptat demisiile foștilor directori ai societății, Adrian Chebuțiu și Adrian Preda. Locul celor doi, anchetați de DNA, pentru evaziune fiscală, a fost luat de Dan Obădău și Cosmin Ursoniu.

Dan Obădău a fost numit în funcţiile de preşedinte al Consiliului de Administraţie şi director general al companiei UCM Reşiţa, iar Cosmin Ursoniu a fost numit în funcţia de director general adjunct al societăţii.

“Noua conducere UCM Reşiţa are ca obiectiv principal optimizarea activităţii prin raţionalizarea costurilor şi implicit renunţarea la orice fel de cheltuială lipsită de oportunitate”, a declarat în urmă cu câteva momente Sergiu Taban, purtătorul de cuvânt al uzinei reșițene.


Dan Obădău

Oficialii societății asigură angajații că prtofoliul de comenzi al UCMR este unul bogat, care permite continuarea activității.

“Îmbunătăţirea relaţiilor cu partenerii comerciali, atât clienţi, cât şi furnizori, este prioritară pentru societate, în contextul încheierii de înţelegeri şi medieri care vizează onoarea obligaţiilor asumate în timp”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Misiune dificilă

Odată cu preluarea conducerii societății, noii directori au moștenit și datorii consistente la stat. În prezent, valoarea acestora depășește cu puțin 250 de milioane de lei.

image
Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite