Programul Rabla este o afacere profitabilă pentru tinerii care refuză să își plângă de milă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Ciochelca, de 36 de ani, și-a cumpărat un autoturism nou, cu ajutorul vaucherelor.
Marius Ciochelca, de 36 de ani, și-a cumpărat un autoturism nou, cu ajutorul vaucherelor.

În loc să își plângă de milă că nu au bani, tinerii caută soluții să aibă mașini mai sigure, de calitate și la modă. Reșițenii au luat cu aslat cele două puncte de preluare a vaucherelor pentru Programul Rabla, din oraș, întrucât vor să își schimbe mașinile. Fericiți sunt șefii de vânzări de la reprezentanțele auto.

Tot mai mulți tineri reșițeni sunt interesați de programul Rabla. Pentru că nu au bani să își cumpere o mașină nouă sau posibilitatea să scoată un credit, dau vechile mașini ale părinților sau rudelor pentru un vaucher de 3.000 de lei.

„Am vrut să îmi schimb autoturismul și am dat în schimb 3 cupoane de la mașinile vechi ale familiei mele. Am cumpărat noua mașină cu 10% mai ieftin. Dacă nu aș fi avut vaucherele, nu aș fi putut să o iau imediat cu banii jos sau ar fi trebuit să mai aștept”, spune reșițeanul Marius Ciochelca, de 36 de ani.

Acum, tânărul are o mașină nou nouță, la care ține foarte mult. „Nu trebuie să fi milionar ca să îți cumperi o mașină în ziua de azi. Trebuie doar să știi cum să îți planifici bugetul și să știi ce vrei. Programul Rabla, de exemplu, pe mine m-a ajutat”, spune Marius, convins că și alți tineri i-ar putea urma exemplul.

Avalanșă de clienți  

Anul trecut, prin Program una dintre firmele din Reșița a reușit să vândă 80 de mașini, dar acum numărul celor care cumpără este mai mare. „Am vândut până acum 100 de mașini, față de anul trecut, iar din declarațiile celor de la minister, am înțeles că Programul Rabla se prelungește. Așteptăm confirmarea oficială”, a declarat Cluadiu Rusu, șef vânzări Renault Reșița.



Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite