Guru către yoghini: „Starea de orgasm este misterioasă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Întâlnirile membrilor MISA continuă şi în aceste zile la Herculane. În cea de-a şasea zi a Taberei Internaţionale de Yoga, adepţii MISA se pregătesc pentru un spectacol spiritual-artistic de muzică sacră şi să se ininiţieze în „efectul dumnezeiesc”.

Cei 4.000 de yoghini veniţi în aceste zile în staţiunea de pe Valea Cernei vor medita şi se vor aduna în spirală chiar dacă vremea nu le va permite acest lucru. Grieg, aflat în Suedia, îşi ghidează adeptii şi este într-o permanent legătură spirituală cu aceştia. Pe parcursul acestor zile, Bivolaru le-a transmis adepţilor săi mai multe mesaje.

Printre acestea se numără şi cel legat de orgasmul cosmic. „Starea de orgasm este misterioasă şi fascinantă. Cei care nu au trăit-o niciodată cu greu şi-o pot imagina. Trăirea stării de orgasm este, pentru multe fiinţe umane un eveniment memorabil”, a sunat mesajul acestuia. Spre bucuria localnicilor din Herculane, yoghinii vor fi prezenţi în staţiune până duminică.

„Eu mă bucur că vin în fiecare an, pentru că în acest fel mai fac şi eu vânzare“, a spus  Ioana Cernescu, comerciat. Cu toate că yoghinii vin de câţiva ani la Herculane, localnicii încă mai întorc capul după ei atunci când îi văd prin staţiune. „Am înţeles că astăzi iar se duc pe platou. Nu ştiu ce fac ei acolo, dar i-am văzut cum mergeau cu bagaje în spate“, a spus  Ştefan Ursulescu, din Băile Herculane. Pentru acest sfârşit de săptămână, adepţii lui Bivolaru se vor aduna în alte două spirale de pe Platoul Coronini.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite