Au furat în grup sub ochii trecătorilor și s-au ales cu dosare penale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Criza i-a împins să fure şenilele de la un excavator situat pe marginea drumului în zona Poiana Ruschii. Martorii ocular însă nu au stat cu mâinile în sân, ci au sunat la 112 ca să anunțe că persoane necunoscute încearcă să încalce legea.

Cinci persoane, cu vârste cuprinse între 17 și 43 de ani, toţi din judeţul Vâlcea, au demontat şenilele excavatorului cu un flex, încărcând una din şenile într-o autoutilitară înmatriculată în Irlanda ce aparţinea unui alt bărbat, de 35 ani, tot din judeţul Vâlcea.

Cea de-a doua şenilă era legată cu un cablu de cârligul autoutilitarei. La faţa locului au mai fost găsite un generator electric, o butelie cu gaz metan şi un tub de oxigen cu furtunele aferente.

“Din declaraţiile celor cinci persoane identificate iniţial la faţa locului, a rezultat că aceştia au fost trimişi în vederea demontării celor două şenile de către patronul S.GHORGHE.

După aproximativ zece minute a sosit şi S.GHORGHE care a declarat că este administrator al unei societăţi comerciale şi a cumpărat cele două şenile cu suma de 300 de euro”, a declarat Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite