Șoferii au luat aproape 500 de sancțiuni în ultimele 72 de ore pe drumurile naționale din Caraș-Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aparatele radar au fost scose pe trseu în ultimele zile și instalate pe toate drumurile naționale din județ. Amenzile pe care le-au aplicat polițiștii au fost de ordinal sutelor. În ciuda avalanșei de controale și amenzi, agenții rutieri au constat numai trei infracțiuni.

“Acțiunile au vizat combaterea încălcării normelor rutiere ce reglementează viteza de deplasare a autovehiculelor, încălcării normelor referitoare la depăşire, dar şi conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice, drogurilor, a altor substanţe sau medicamente cu efecte similar”, spuen Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție.

În urma activării a 13 aparate radar, polițiștii au aplicat aproape 500 de sancţiuni contravenţionale. Cele mai multe dintre acestea, peste jumătate, au fost date din cauza vitezei prea mari pe care au avut-o șeferii. 12 au rămas fără permisul de conducere, şase dintre aceştia pentru nerespectarea regimului legal de viteză, trei pentru încălcarea normelor referitoare la depăşire, iar alţi trei pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Pe lângă contravenţii, poliţiştii au constatat şi trei infracţiuni, pentru încălcarea normelor referitoare la circulaţia pe drumurile publice.
“Trebuie amintit că pe parcursul acestor acţiuni desfăşurate de poliţişti nu a fost înregistrat nici un accident rutier în urma căruia să rezulte rănirea vreunei persoane”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite