Puştii acuzaţi de viol au ajuns la mâna instanţei de recurs

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii cărăşeni nu au mai prelungit măsura arestului preventiv, dar Parchetul s-a opus eliberării celor trei. Ovidiu Trulea, Nicolae Solcan şi Bogdan Stanciu, cu toţii acuzaţi că ar fi violat o fetiţă de 14 ani, ar putea părăsi astăzi, arestul.

Recursul prin care Parchetul s-a opus punerii puştilor în libertate, aşa cum a dispus Tribunalul Caraş-Severin, s-a judecat, în această dimineaţă, la Curtea de Apel Timişoara. Avocaţii celor trei susţin că nu se mai impune menţinerea lor în arest, mai ales că, poveste fetei e cusută cu aţă albă.
“S-a înlocuit arestul cu o măsură preventivă mai blândă, şi anume aceea de a nu părăsi ţara. Nu au existat indicii temeinice potrivit cărora punerea lor în libertate ar reprezenta pericol social.

Cu toate acestea, reprezentantul Parchetului a făcut recurs. Inculpatul Stanciu nu a ameninţat, nu a lovit victima, a fost doar un accident”, a spus Loredana Sabo, avocata lui Stanciu. “Am considerat că s-a făcut dreptate odată cu punerea lor în libertate de către instanţa de fond. Sperăm ca şi astăzi, la Curtea de Apel Timişoara, să avem parte de o soluţie favorabilă”, a declarat şi Ionuţ Chilom, apărătorul lui Trulea.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite