Scandal pe pradă: Vânătorii din Bucova au violat fondul de vânătoare din Hunedoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grup de zece vânători aventurieri a reușit să împuște un mistreț, care a căzut pe un fond de vânătoare privat din județul Hunedoara.  Conflictul a mai putut fi înnăbușit doar cu intervenția poliției. Asta întrucât paznicul de vânătoare nu a reușit să îi convinfă pe oameni să plece din țarc de bună voie. 

În weekendul care s-a încheiat, un grup de circa 30 de vânători din Bucova au ales să își petreacă timpul practicând acest sport în fondul de vânătoare din jurul localității. Lucrurile, însă s-au încheiat cu o ceartă monstruoasă.

Potrivit vicepreședintelului Consiliului Județean Caraș-Severin, Ionesie Ghiorghioni, care este și președinte al Asociației Județene a Vânătorilor, localnicii din Bucova au împușcat un mistreț care, rănit, a evadat în fondul de vânătoare al județului vecin. Incidentul a iscat un mare scandal, astfel că a fost nevoie de intervenția poliției.

“Vânătorii sunt de la Bucova, sunt ai mei și m-am supărat când am auzit ce s-a întâmplat. A fost însă un incident, iar la vânătoare se întâmplă frecvent astfel de lucruri”, spune președintele Asociației Județene a Vânătorilor, Ionesie Ghiorghioni.

Acesta a adăugat că ar fi purtat deja discuții cu proprietarul fondului și speră că lucrurile vor avea un final fericit. “Cred că nu se va constitui în parte civilă și o vom rezolva vânătorește”, a adăugat Ghiorghioni. 

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite