Manuel Grigore este vedetă de film, dar și campion pe ţară la unifight

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Manuel Grigore, fost actor alături de Tom Hanks, a obţinut un titlu la Campionatul de Unifight. Din cei şase sportivi reşiţeni care au fost prezenţi la Târgu Jiu, cinci dintre ei au venit acasă cu medalii. UniFight este un sport desprins din pentatlonul militar și reprezintă un sistem sportiv care se caracterizează prin manifestarea complexă a tuturor calităţilor fizice.

Reşiţenii se pot mândri cu faptul că două titluri de campioni naţionali sunt obţinute de Claudiu Tivadar, la categoria de 65 de kilograme, şi Manuel Grigore (stânga), la categoria de 95 de kilograme.

Dorin Alexandru, antrenorul a cinci reşiţeni şi directorul Regiunii de Vest de Unifight spune că în competiţia de la sfârşitul săptămânii trecute au fost înscrişi peste 80 de sportivi.

„Putem vorbi de o performanţă a tinerilor reşiţeni, asta în contextul în care pentru un sportiv am obţinut chiar derogare de la Federaţie, pentru că nu îndeplinea vârsta, iar rezultatul, o medalie de bronz, şi-a spus cuvântul“, spune Dorin Alexandru.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite