Contrabandă cu carne de cal, transportată în condiții suspecte în portbagajul unei mașini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii au oprit în trafic pentru un control de rutină o mașină care se deplasa pe calea Caransebeşului din Reșița. Surpriza a venit din portbagajul mașinii, dar și de pe bancheta din spate, unde erau depozitate câteva sute de kilograme de carne de mânz. Luat la întrebări, bărbatul nu a putut să le dea socoteală polițiștilor care au chemat imediat inspectorii de la Direcția Sanitar-Veterinară.

În urma verificărilor s-a constatat că autovehiculul a fost condus de un bărbat, de 43 de ani, iar la controlul maşinii, în portbagaj şi pe bancheta din spate a fost găsită cantitatea de 200 kg carne de mânz pentru care bărbatul nu a avut documente de provenienţă. Acesta a declarat că toată carnea este pentru consum propriu.

De asemenea, polițiștii au constatat că nu au fost respectate condiţiile de siguranţă şi igienă a alimentelor, carnea fiind depozitată în saci de rafie, şi nici nu s-au prezentat documente de abatorizare.

“Poliţiştii împreună cu reprezentanţi ai Direcţiei Sanitar veterinare au ridicat întreaga cantitate de carne în vederea cercetărilor, iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu suma de 720 lei”, a spus Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin. 

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite