Târgul de flori, luat cu asalt de sute de reșițeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Producătorii, importatorii şi comercianţii de flori, material dendrologic şi mobilier de grădină din judeţele Caraş-Severin şi Arad au umplut aleile Parcului Tricolorului din cartierul Lunca Bârzavei. Asta pentru că aici, se desfăşoară  cea de-a IV-a ediţie a târgului “O floare de Florii”. Acțiunea este organizată de Camera agricolă a judeţului Caraş-Severin.

Oferta este foarte variată atât ca produse, cât şi ca preţ, puteţi găsi flori naturale în ghivece, răsaduri, arbori şi arbuşti ornamentali pentru exterior, flori pentru amenajat balcoanele, materiale dendrologice pentru parcuri şi grădini, seminţe de flori, unelte şi utilaje pentru grădinărit, vase din porţelan, suporturi pentru flori, dar şi îngrăşăminte.

„Sunt foarte frumoase florile expuse aici. Am cumpărat niște petunii pentru că arată bine”, spune reșițenca Tereza Marinică. Târgul de flori organizat în Parcul Tricolorului a ajuns la ediția cu numărul cinci, iar reșițenii s-au obișnuit deja să își facă de aici proviziile pentru terase frumos amenajate, dar și pentru grădinile din fața blocului.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite