Statistica neagră de pe Drumul Moții,DN6, unde și-a găsit sfârșitul un băiat de trei ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Minorul a scăpat de sub ochii părinților pentru câteva minute
Minorul a scăpat de sub ochii părinților pentru câteva minute

Oficialii de la poliție trag un semnal de alarmă că Drumul Național 6 răpește în continuare vieți. Fie din cauza vitezei, fie din cauza neatenției, numărul victimelor este de ordinul zecilor. În plus, de la începutul acestui an, până în luna iunie două persoane și-au pierdut chiar viața.

În primele cinci luni ale acestui an, două persoane și-au pierdut viața. “Zece persoane au fost grav rănite, iar alte 21 rănite ușor”, spune Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție al Județului Caraș-Severin.

Ultimul eveniment care o șocat o comunitate întreagă a avut loc ieri dimineață, când un băiat de numai trei ani a fost strivit de roțile unui tir.

Un minor de 3 ani ucis de o autoutilitară
Băiatul, nesupravegheat, s-a angajat în traversarea DN 6, pe raza localității Mehadica, în fugă şi a fost acroşat cu partea din spate a unei autoutilitare condusă de un șofer, de 45 de ani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite