Șoferii își pot lua adio de la gropile din zona Triaj. Mapa cu proiecte se transformă în asfalt turnat pe șosele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Drumul va fi refăcut complet
Drumul va fi refăcut complet

Municipalitatea s-a săturat de lucrările prost făcute ale firmelor care plombează străzile, astfel că executivul a făcut mai multe studii de fezabilitate, care acum sunt gata. Cum banii sunt deja în contul Primăriei, mai rămâne începerea efectivă a lucrărilor. Asfaltul crăpat, gropile plombate aiurea și denivelările drumului din Triaj vor ține de domeniul trecutului.

Asta pentru că, executivul se apucă de refacerea integrală a covorului asfaltic, trotuarelor și bordurilor din Zona Triaj, de la Mall și până la Liceul Traian Vuia. Costurile sunt estimate la 5 milioane de lei.

“Banii îi avem dintr-un credit pe care l-a contractat Primăria, a cărui valoare este de aproximativ 60 de milioane de lei”, a spus Mihai Stepanescu, primarul orașului, care a adăugat că la începutul lunii iulie mai așteaptă și o finanțare de ordinul milioanelor de lei, de la Ministerul Dezvoltării și Turismului. În luna iulie, startul la reabilitare este dat în cartierul Govândari.

Lucrări făcute anapoda
Pentru că lucrările făcute de firma Sebeș Alba în zona liniilor de tramvai din Triaj au fost făcute bine de abia a doua oară, municipalitatea i-a sancționat și drept urmare, firma a primit doar o parte din bani. “Le-am dat numai o treime din bani pentru că lucrările nu au fost făcute bine. A fost nevoie de o a doua intervenție”, a subliniat primarul Reșiței, Mihai Stepanescu.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite