Au prins la volan un "șofer" fără permis, condamnat la opt luni de închisoare pentru aceeași infracțiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii din Băile Herculane, împreună cu cei de la Postul de Poliţie Topleţ, au derulat o acțiune pe drumurile publice, în cadrul căreia au depistat în trafic un șofer tupeist. Bărbatul, de 38 de ani, a fost condamnat la jumătatea lunii aprilie de magistrații din Caransebeș că a condus fără carnet.

În ciuda sentinței, cu executare, pe care bărbatul a primit-o chiar în această lună, el nu s-a învățat minte și a mai urcat o dată  a mai urcat o dată la volan. Și de această dată polițiștii l-au oprit.

“Mandatul a fost emis de Judecătoria Caransebeş în data de 15.04.2011 pentru comiterea unei infracţiuni la regimul circulaţiei, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană fără a poseda permis de conducere”, a declarat Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Poliţiştii l-au reţinut pe bărbatul, în vârstă de 37 de ani, în aceeaşi zi în care pe numele său a fost emis acest mandat şi l-au condus la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite