Beat, cu permisul anulat și mașina neînmatriculată a codus cu tupeu pe drumurile publice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tupeul unui șofer din Caransebeș i-a uimit până și pe polițiști. Deși mașina a fost oprită pentru un control de rutină, agenții rutieri au avut surpriza să fie loviți drept în nas de mirosul înțepător pe care îl emana șoferul unei mașini. Conducătorul auto, de 39 de ani, era beat la volanul autoturismului.

Șoferul se deplasa pe Strada Ardealului din orașul Caransebeș. În urma verificărilor polițiștii au constatat că bărbatul conducea un autoturism neînmatriculat, având o concentraţie de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat la testarea cu aparatul alcooltest. Și povestea șoferului buclucaș nu se încheie aici. Tot în urma verificărilor effectuate, agenții rutieri au stabilit că bărbatul avea permisul de conducere anulat.

Bărbatul a fost condus la spital, însă a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, dar i s-a recoltat o probă de urină.

“Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căruia permisul de conducere i-a fost anulat”, a declarat Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite