Salvamontiștii au reluat căutările bărbatului rătăcit în zona Crivina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Salvamontiştii au reluat căutările.
Salvamontiştii au reluat căutările.

De trei zile, salvamontiștii scormonesc cheile Nerei, din rezervația cu același nume, însă până la această oră, nu i-au dat de urmă localnicului Vasile Sava, de 40 de ani. Bărbatul din Ciclova a fos dat dispărut joi seară, de unul dintre membrii familiei sale, care de altfel, a și încercat să îl caute înainte să alerteze serviciul salvamont.

Bărbatul de peste 40 de ani nu a fost nici până la această oră găsit. Pe urmele lui se află deocamdată echipaje de poliție, jandarmi şi pompieri. Astea toate, pe lângă salvamontiști, care sunt în alertă încă de joi seară.

„În această dimineață, am început, împreună cu băieții mei de la salvamont și pădurarii, să periem zona. Perimetrul, însă este foarte extins și este ca și cum am căuta acul în carul cu fân”, a declarat în această dimineață Valentin Balaban, șeful Serviciului Salvamont Caraș-Severin.

„Aseară a nins, dar problema este că bate vântul şi se acoperă urmele. Astăzi dimineaţă am plecat din nou şi sperăm să îi dăm de urmă omului“, a declarat Valentin Balaban, şeful Serviciului Salvamont Caraş-Severin. 

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite