Criminalul de la Apadia este cercetat de INTERPOL, după ce a asistat la uciderea unei prostituate al cărei proxenet era

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorul oribilei crime de la Apadia, care acum este la Penitenciarul Timișoara, a mai fost implicat și într-o crimă săvârșită în Franța. Criminalul Dușco Buzar se află în prezent la Penitenciarul Timișoara, condamnat de justiție la ani buni de închisoare, din cauza oribilei crime pe care a săvârșit-o în vara anului trecut.

Vara trecută, Dușco Buzar a omorât cu sânge rece un localnic din Apadia, comuna Brebu. Cercetările polițiștilor însă, scot la iveală aspecte șocante ale vieții criminale pe care Dușco Buzar o dusese înainte să ucidă cu sânge rece. Era proxenet și chiar a mai fost de față, fără să ia poziție, la comiterea unei alte crime.

“În cursul lunii iunie 2009, în timp ce se afla în localitatea Lyon din Franţa, împreună cu un alt bărbat au ucis o româncă ce îi avea ca proxeneţi pe cei doi”, a declarat Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin. Totul s-a petrecut cu un an înainte de crima din județ, însă polițiștii au colaborat cu biroul național INTERPOL și au dat despre aceste amănunte șocante.

A ajutat la anchetă
Pentru că a fost de față la uciderea cu sânge rece a prostituatei, Dușco le-a indicat polițiștilor în cele din urmă cine a ucis-o pe femeie. “Înfrânt de remușcări, încearcă să se reabiliteze moral în fața societății, prin faptul că a ajutat la arestarea unui criminal”, a declarat Ionuț Chilom, avocatul criminalului.

Criminalul de la Apadia face 13 ani de închisoare
Dușco Buzar, de 27 de ani, a fost condamnat de magistrații de la Tribunalul Caraș-Severin la 13 ani de închisoare, pentru că l-a lovit cu sapa în cap, în mod repetat pe bătrânul pentru care lucrase cu câțiva ani înainte. Dușco a făcut crima în complicitate cu Petru Gligor, după ce au prădat victima și au furat un costum de haine și un telefon mobil.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite