Primarul de la Văliug, Marius Mocanu, este trimis în judecată pentru trafic de influenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Mocanu este aşteptat în dimineaţa zilei de marţi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin pentru a-i fi prezentat materialul de urmărire penală întocmit de procurori. Rechizitoriul va ajunge în scurt timp pe masa instanţei.

Prins în flagrant în timp ce primea şpagă, edilul-şef din Văliug va fi trimis foarte repede în judecată. Cum probele sunt de necontestat, procurorii au avut o sarcină destul de uşoară şi au finalizat în timp record rechizitoriul.

Chiar în prima zi după Paşti, Mocanu este aşteptat la Parchet pentru a afla exact ce acuzaţii i se aduc şi pentru ce va răspunde în faţa legii.

Interesant va fi ce se va întâmpla în sala de judecată, pentru că avocatul primarului, Cosmin Bolosin va încerca să-i determine pe magistraţi să schimbe încadrarea faptei din trafic de influenţă în înţelăciune.

“Clientul meu a fost reţinut pentru infracţiunea de trafic de influenţă, o infracţiune mult mai permisivă şi cu o încadrare juridică mult mai mică decât infracţiunea de luare de mită.

Mai mult decât atât, ar fi indicii clare că nu există nici măcar infracţiunea de trafic de influenţă. În opinia mea, este o infracţiune de înşelăciune, o infracţiune pentru care nu s-ar impune arestarea preventivă”, a declarat Bolosin.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite