Micuții „afaceriști” de la Riki Priki au organizat o expoziție cu vânzare de obiecte decorative de Paști

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proiectul, care se numeste ,,Bucuria Învierii", s-a încheiat chiar astăzi. În ultimele două săptămâno însă, „micii afaceriști” au luptat pe brânci ca să își vândă marfa și să adune bani la clasă. Obiectele expuse la vânzare au fost de la obiecte decorative și până la icoane pe sticlă. Cei mai serioși clienți au fost părinții.

Pentru că toți copiii îș așteaptă acum pe ierupaș să vină cu multe cadouri, preșcolarii de la Riki Priki au găsit un mod inedit să îl momească pe cel care vine cu mașinuțe și păpuși.

Micuții nu au stat cu mâinile în sân, ci au muncit alături de educatoarele lor, ca să confecționeze obiecte, pe care apoi le-au vândut. „În cadrul acestui proiect, la noi la grădiniță a venit și preotul Șandru.

Acesta le-a vorbit copiilor despre însemnătatea Sărbătorii Pascale. Am primit în vizită și școlarii de la Școala nr. 8, dar şi de la Liceul ,,Mircea Eliade". Împreună am facut atelire de confecționare”, a precizat Anca Bejenariu, educatoare la grupa piticilor.

Obiecte prețioase

Prețul obiectelor a fost unul simbolic, cuprins între 2 și 10 lei. Cele mai scumpe au fost icoanele e sticlă făcute de copii, iar cele mai ieftine decorațiunile de Paști făcute din hârtie și din lut.

„Banii rămân la fondul grupei, iar din ei le vom cumpăra preșcolarilor ce mai au nevoie. În plus, am adunat jucării și hăinuțe pe care le vom dona Centrului de Zi „Casa Noastră” din Dognecea”, a adăugat Anca Bejenariu.

Preșcolarii se bucură că au putut fi de folos. „Sunt și copii la care nu vine iepurașul și noi i-am ajutat cum am putut. Le-am trimis cadouri de Paști”, spune micuțul Darius Otiman, din grupa piticilor. 



Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite