Amenzi de peste 50.000 de lei pentru şoferii indisciplinaţi de pe Drumul Morţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii cărăşeni şi-au instalat radarele pe DN 6, ca să prevină accidentele care şochează comunitatea locală. În ultimele zile, valoarea amenzilor pe care rutieriştii le-au aplicat se ridică la 61.500 de lei. În plus, poliţiştii spun că vor continua seria controalelor, ca să îi disciplineze pe şoferi.

Peste 40 de poliţişti rutieri au organizat acţiuni cu aparatele radar. “ Acestea au vizat combaterea încălcării normelor rutiere ce reglementează viteza de deplasare a autovehiculelor, una din principalele cauze ale producerii de accidente rutiere”, a declarat Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie al judeţului Caraş-Severin.

În urma acţiunilor desfăşurate cu cinci aparate radar, au fost aplicate 256 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 61 500 lei. “Pe lângă sancţiunile contravenţionale, poliţiştii au reţinut şi două permise de conducere”, a adăugat purtătorul de cuvânt. Acţiunile au vizat disciplinarea şoferilor în ceea ce priveşte respectarea vitezei legale de deplasare, dar şi reducerea numărului accidentelor rutiere.  


Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite