Polițiștii s-au pus pe controale în Moldova-Nouă, după ce interlopul Slavco Avram a atacat cu sabia un post de frontieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incidentul de la Moldova Nouă, cu interlopul care a atacat cu sabia un poliţist, i-a trezit la realitate pe oamenii legii care, la sfârşitul săptămânii, s-au apucat de controale în zona oraşului de frontieră. Rezultatele arată că în Clisura Dunării locuitorii trăiesc după propriile reguli.

La acţiune au participat 38 de poliţişti, din care 14 lucrători de ordine publică, cinci poliţişti rutieri, şase lucrători de investigare a fraudelor, dar şi şase lucrători de la Serviciul de Intervenţie Rapidă.
Nouă baruri şi trei societăţi comerciale au fost controlate, fiind legitimate un număr de 138 persoane.
Din cele zece sancţiuni contravenţionale aplicate, opt au fost pentru nerespectarea legii referitoare la circulaţia pe drumurile publice, iar una la Legea privind liniştea şi ordinea publică.
„Valoare totală a sancţiunilor contravenţionale se ridică la suma de aproximativ 4.000 de lei”, a declarat Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţe Caraş-Severin.

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite