A avariat trei mașini, după care a fugit de la locul accidentului pentru că era beat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii din Caransebeș au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Cazărmii s-a produs un accident rutier soldat doar cu pagube materiale, însă unul dintre conducătorii auto a părăsit locul accidentului.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au găsit trei autoturisme avariate. Lângă două dintre autovehicule se aflau şi conducătorii auto ai acestora, care au declarat că ei au parcat maşinile. Cel de-al treilea conducător auto nu a fost găsit la locul accidentului întrucât proprietarul acestuia este plecat în străinătate.

După aproximativ două ore, un tânăr, în vârstă de 20 de ani, s-a prezentat la sediul poliţiei şi a declarat că el a condus autovehiculul cu care a avariat cele trei autoturisme, însă nu a oprit la locul producerii accidentului întrucât s-a speriat.

“Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentraţie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la Spitalul Municipal Caransebeş unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat pentru Adevărul de Seară Reșița, Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Poliţiştii fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite