Pseudo-șoferii se plimbă în voie cu mașinile pe arterele principale ale orașului, fără să îi stânjenească legea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul desfăşurării unei activităţi de supraveghere a traficului rutier pe Bulevardul A.I.Cuza din Reşiţa, poliţiştii rutieri au oprit pentru control un autoturism. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că autovehiculul a fost condus de un bărbat de 47 de ani, din Craiova.

Conducătorul auto a declarat că permisul de conducere emis de autorităţile Spaniole i-a fost sustras. Cu ocazia verificărilor pe care le-au făcut poliţiştii, aceștia au stabilit că permisul de conducere eliberat de autorităţile româneşti i-a fost anulat în anul 2006. Asta pentru că a avut o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 mg/l alcool pur în sânge.

“Oamenii legii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărui permis de conducere i-a fot anulat”, spune Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.
Cu două ore mai devreme, poliţiştii au oprit pentru control un alt autoturism pe strada I.L.Caragiale.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că mașina a fost condusă de un tânăr de 28 de ani, care nu avea permis de conducere.
“Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană fără a poseda permis de conducere”, a adăugat purtătorul de cuvânt. 

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite