Un tânăr a vrut să vândă cu tupeu o armă pe care o deținea ilegal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un reșițean de 34 de ani  nu a mai știut ce metodă să folosească să facă un leu cinstit, astfel că, s-a gândit să își vândă arma și încărcătorul pe care le avea pe acasă. El nu avea autorizație de port armă, dar cu toate acestea a avut tupeul să se laude că o deține, dar că și-ar dori să scape de ea.

Episodul pistolului scos la vânzare de tânărul de 34 de ani din Reșița s-a consumat în câteva minute pe Strada Prograseului. Asta pentru că, în baza informaţiilor deţinute de lucrătorii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale – Reşiţa, a fost depistat înainte să înstrăineze arma.

Pistolul pe care îl deținea tânărul avea calibrul de  9 mm şi un încărcător cu 10 cartuşe. În urma verificărilor pe care le-au făcut polițiștii, s-a stabilit că bărbatul nu este deţinător autorizat de arme şi nici nu deţinea acte de provenienţă a armei de foc.

“Pistolul şi încărcătorul cu cartuşe a fost ridicat în vederea cercetărilor, în cauză întocmindu-se şi un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere ilegală de arme”, a declarat Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.


Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite