Sugestii de petrecere a timpului liber de sărbătorile pascale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe lângă slujbele care se oficiază în biserici, cluburile din oraș vin cu oferte variate pentru reșițenii petrecăreți. Credincioșii care vor să marcheze momentul prin rugăciune au și ei opțiunea de a face în liniște acest lucru, chiar în prezența Prea Sfiiției Sale Lucian, Episcopul Caransebeșului, care în a doua zi de Paște va fi prezent la Reșița.

Toate bisericile din Reșița au porțile deschise și sunt pregătite să îi primească pe reșițeni să ia lumină. Pe lângă programul specific pentru această perioadă, luni, în a doua zi de Paște va fi prezent la Reșița și PSS Lucian, Episcopul Caransebeșului. “În acest an, sărbătoarea de Sfântul Gheorghe se decalează pentru luni.

PSS Lucian va fi prezent la Reșița, la Biserica Sf Arhangheli Mihail și Gavril (din centrul orașului). Cu această ocazie, Prea Sființia Sa va binecuvânta lucrarea de restaurare a unei picturi, la care au contribuit preotul bisericii și credincioșii. De asemenea, în aceeași zi, PSS va fi prezent la Catedrala Schimbarea la Față, din Parcul Tricolorului, unde va avea loc obișnuita slujbă de vecernie, de la ora 18.00”, a precizat protopopul Reșiței, Nicolae Mirișan.

În aceeași zi de luni, de la ora 14.00, după Sfânta Liturghie, preoții ies în cimitire, așa cum este tradiția, pentru slujba de pomenire a celor care nu mai sunt lângă noi.

Concert la Biserica Maria Zăpezii
Luni, 25 aprilie, de la ora 18:30 și până la ora 20:00, la Biserica Romano-Catolică Maria Zăpezii din Reșița are loc un concert extraordinar de orgă, unde se vor interpreta lucrări de: Johann Sebastian Bach, Béla Bartók, Antonín Dvořák, César Franck, André Knevel, Ferenc Liszt, Baptiste-Florian Marle Ouvard, Robert Schumann, Camille Saint-Saëns, Louis Vierne. Organizatoare este Asociaţia" Kultur Banat", care a primit sprijinul Primăriei Reșița și al Forumul Democratic al Germanilor din Caraş-Severin.

Petreceri în cluburi

Bambbo Studio One din municipiu te aşteaptă cu multe surprize la sfârşitul acestei săptămâni. Astfel, joi, 21 aprilie, în Bambbo Studio One este Student Party, cu oferte speciale la bar.

Potrivit organizatorilor, sticla de vodcă, plus un litru de nectar, costă numai 120 de lei. Intrarea este liberă.

Vineri, 22 aprilie, în Bambbo este Night Party, cu animatoare super sexy şi multă muzică bună. Biletul de intrare costă cinci lei.

Pentru sâmbătă şi duminică, 23 şi 24 aprilie, organizatorii au pregătit alte surprize, super petreceri de Paşte, cu animatoare una şi una, care vor întreţine atmosfera până în zori. Cei care doresc să-şi facă din timp rezervări o pot face sunând la numărul de telefon: 0757/101111

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite