Parcări noi pentru șoferii din cartierul Govândari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agenţii Serviciului de Administrare a Parcărilor amendează însă şoferii care nu plătesc taxa de parcare
Agenţii Serviciului de Administrare a Parcărilor amendează însă şoferii care nu plătesc taxa de parcare

Conducătorii auto din zona Govândari au două parcări noi. Este vorba despre una amenajată la capătul B-dului Muncii, din zona sensului giratoriu dinspre Renk, care are 34 de locuri noi, şi care a costat 66.000 de lei, precum şi de una pe Aleea Gladiolelor, care are 44 de locuri noi, şi care a costat 72.000 de lei.

Ca să amenajeze în continuare orașul, primarul Reșiței a terminat demersurile pentru obținerea unui nou credit. Asta deși până acum municipalitatea mai are un credit de 10 milioane de lei pentru parcul industrial şi unul de 20 de milioane de lei pentru reabilitarea centrului şi a Bazinului Olimpic. Pe lista Primăriei sunt alte șase parcări. 

În ideea aceluiași credit, care va ajunge în oraș, aleșii locali au mai aprobat pe parcursul acestei veri o investiție de 70.000 de lei, care se referă la refacerea bordurilor din zona complexului Henn. Unul dintre minusurile administrației locale este lipsa pistelor biciclete.

Consilierii au promis că până la finele acestui an începe construirea de piste, însă deși deși există un studiu de trafic, nimeni nu a mai deschis subiectul bicicliștilor, care sunt obligați să fenteze mașinile din trafic dacă vor să se plimbe prin oraș.


Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite